Ένας μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον τρόμο στην εθνική οδό, κοντά στα διόδια της Πελασγίας καθώς οδηγούσε ανάποδα και χωρίς φώτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ένας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής πήρε το αγροτικό αυτοκίνητο του αφεντικού για να πάει από την Γλύφα στη Λαμία.

Ο οδηγός εικάζεται ότι ήθελε να μπει στον παράδρομο, ωστόσο μπήκε κανονικά στην εθνική και πλησιάζοντας τα διόδια της Πελασγίας είδε τα φώτα των περιπολικών και σταμάτησε. Σε αυτό το σημείο, αντί να βγει από το αυτοκίνητο έσβησε τα φώτα και έκανε αναστροφή οδηγώντας ανάποδα.

Τρομοκρατημένοι οι διερχόμενοι οδηγοί άρχισαν να βλέπουν το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους, κάποιοι κατάφεραν να τον αποφύγουν. Ωστόσο, το αγροτικό συγκρούστηκε με ένα IX μάρκας Nissan και στη συνέχεια με μια BMW που οδηγούσε ένας 55χρονος στρατιωτικός γιατρός. Μάλιστα, ο οδηγός της BMW προσπαθώντας να τον αποφύγει έπεσε πάνω σε φορτηγό που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα και στη συνέχεια έπεσε με δύναμη πάνω στις μπάρες και τραυματίστηκε, ενώ οι μπάρες διαπέρασαν τη BMW.

Ο οδηγός του αγροτικού συνέχισε να οδηγεί ανάποδα με τρακαρισμένο αυτοκίνητο και μόλις έφτασε στον κόμβο για να βγει από την εθνική οδό κατευθύνθηκε προς Πελασγία. Όπως περιγράφεται στο ρεπορτάζ, τελικά λίγο πριν φτάσει στο χωριό σταμάτησε και προσπάθησε να διαφύγει, όμως δεν κατάφερε να πάει μακριά, αφού οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, που τον ακολουθούσαν τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Από τις παραπάνω συγκρούσεις από θαύμα τραυματίστηκε ελαφρά μόνο ο οδηγός της BMW, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο οδηγός του αγροτικού ήταν μεθυσμένος. Μάλιστα, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνοδηγός στο διαλυμένο αγροτικό, ο οποίος ενδέχεται να εξαφανίστηκε μέσα στους ελαιώνες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματισμένο στρατιωτικό γιατρό ο οποίος διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ο οδηγός που σκόρπισε τον πανικό συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις